Handige Bespaartips om energie te besparen!

Handige Bespaartips om energie te besparen!

Geplaatst door

Om de zoveel tijd geven wij bij EasySwitch.nl diverse handige energie bespaartips. Natuurlijk is de beste tip energie vergelijken. Dit kan al erg snel honderden euro’s besparen in je portemonnee. Energie vergelijken kan snel en simpel door op het kopje energie vergelijken te klikken. Hier kun je aan de hand van jou zelf ingevulde gegevens energie vergelijken en overstappen binnen enkele stappen.

 1. Maak gebruik van spaarlampen. Vervang binnen het huis alle lampen door spaarlampen. Spaarlampen zijn veel zuiniger dan, bijna, alle andere lampen in de supermarkt.
 2. Zorg ervoor dat ramen en deuren niet tochten. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van tochtwering. Dit kun je plaatsen in bij de ramen en deuren en is simpel en snel te plaatsen.
 3. Gebruik zo min mogelijk de droger. De droger is een erg energie zuipende machine. In de zomermaanden kun je de was gemakkelijk buiten laten drogen in plaats van in een droger.
 4. Haal de opladers en adapters van je apparatuur uit het stopcontact. Ook als je telefoon niet in de telefoonlader zit maakt deze gebruik van energie. Dit is erg zonde omdat je niet eens gebruik maakt van deze energie. Voorkom dit!
 5. Zet apparaten ook echt niet. Apparaten die stand-by staan verbruiken alsnog energie. Het is dus raadzaam om deze ook echt helemaal uit te schakelen.
 6. Bij het koken met een pan is bespaard het ontzettend veel energie door de deksel op de pan te plaatsen. Uit onderzoek is gebleken dat dit tot wel 25% energie bespaard ten opzichte van koken zonder deksel.
 7. Doe lichten uit in ruimtes waar je niet bent. Het komt veelvuldig voor in ieder huishouden dat er lichten aan blijven staan in kamers waar niemand is. Dit is erg zonde aangezien hier niemand is.
 8. Doe niet meteen de verwarming aan als het koud is. Een warme trui aantrekken is al snel een oplossing als het een beetje koud hebt. Pas als het echt koud is kun je de thermostaat verhogen!
 9. Voordat je gaat slapen kun je makkelijk de thermostaat uitzetten. Nadat je deze hebt uitgezet blijft de kamer namelijk nog een uur warm zonder dat je iets aan het stoken bent.
 10. Was op lage temperaturen. Nagenoeg alle kleding wordt tegenwoordig al schoon bij het wassen op ongeveer 30 graden. Dat is veel zuiniger dan wassen op 60 graden en scheelt enorm veel geld.Op dit moment is E-on een van de grotere spelers op het gebied van energie in Nederland.
  Naast Nederland is E-on een van de grootste energieleveranciers van Europa. Op dit moment is E-on zelfs actief in 10 verschillende landen! De geleverde energie van E-on in Nederland komt uit verschillende gascentrales in het zuiden van Nederland. E-on is van origine een Duits bedrijf en is gevestigd in Düsseldorf.

Op dit moment investeert E-on jaarlijks ongeveer 63 miljard euro om groenere energie voorzieningen te realiseren. Dit geld investeren zij in ontwikkelingen om betere technieken uit te vinden om duurzame energie aan te bieden. E-on dankt haar bekendheid in de energiewereld door de aangeboden randvoorwaarden. De klant staat centraal bij E-on. Dit wil E-on realiseren door geen zogenaamde adertjes onder het gras te verbergen. De klant weet precies waar zij aan toe is en zal niet voor onbekende wateren komen te staan.

Wil je overstappen naar E-on of ben je benieuwd naar andere energieleveranciers? Energie vergelijken via EasySwitch.nl is gratis! Het vergelijken van energie kan overal en wanneer jij wilt. Start onmiddellijk en klik op de button!

DONG Energie is op dit moment een van de kleinste partijen op het gebied van energie leveren.

Dit maakt echter ook de kracht van DONG Energie die bekend staat om de mogelijkheid om simpele en snel te reageren op wat klanten willen. Het personeel van DONG Energie bestaat voornamelijk uit jonge, werklustige professionals. Deze hebben meer vrijheid in hun werkgebied dan de gebruikelijke grote partijen op het gebied van energie.

Over het algemeen staat DONG Energie bekend om de duurzame energie die zij aanbieden.

De investeringen die DONG energie op dit moment aan het doen is zitten voornamelijk in de maatschappelijk verantwoordelijke hoek. Zij proberen op een zo milieuvriendelijke manier duurzame energie op te wekken. DONG energie is bekend geworden door het bezit van het grootste windmolenpark op zee. De meeste opgewekte energie van DONG energie komt voornamelijk uit kolencentrales. Als doelstelling heeft DONG energie opgesteld dat in de toekomst ongeveer 85% van alle opgewekte energie uit milieuvriendelijke en duurzame energie moet bestaan.

Benieuwd of DONG energie in jou regio beschikbaar is? Hier kom je gemakkelijk achter door DONG energie vergelijken met je huidige aanbieder. Energie vergelijken is nog nooit zo simpel geweest!